Διαιτητές: Διπλό σκάνδαλο και αλλοίωση αποτελέσματος στο ντέρμπι!

  Πέναλτι και οι δύο φάσεις που ζήτησε ο Παναθηναϊκός, με τη… συγκατάθεση Περέιρα. Τι ειπώθηκε στο σεμινάριο των διαιτητών.

  Με την… υπογραφή όλων των Ελλήνων διαιτητών και με τη συγκατάθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, από τις υποδείξεις του Ματίας Γκεστράνιους και αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα.

  Στο σεμινάριο των διαιτητών και των βοηθών της Σούπερ Λιγκ, που είναι σε εξέλιξη, αναλύθηκαν μέσω βίντεο από τους υπεύθυνους της Κεντρικής Επιτροπή Διαιτησίας οι επίμαχες φάσεις των τελευταίων αγώνων, μεταξύ των οποίων και το παιχνίδι των «αιωνίων».

  Όπως προκύπτει λοιπόν, στο ντέρμπι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ήταν πέναλτι και οι δύο φάσεις για τις οποίες φωνάζει ο Παναθηναϊκός, για τις οποίες ο Φινλανδός ρέφερι έκλεισε τα μάτια, ακόμη και μετά τη χρήση του VAR.

  Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες «ούρλιαζε» για τη διαιτησία, ξαφνικά μετά το ντέρμπι, δια στόματος Σάββα Θεοδωρίδη άλλαξε ρότα σημειώνοντας ότι «δεν κλαιγόμαστε για τη διαιτησία», προσθέτοντας ότι «είναι ντροπή να λένε πέναλτι του Μακέντα» και ότι ο Γκεστράνιους έπαιξε 50-50%.

  Από τους ρέφερι και τους βοηθούς ζητήθηκε να σχολιάσουν περίπου 30 φάσεις του πρωταθλήματος.

  Για το ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όλοι αποφάνθηκαν ότι υπήρξε πέναλτι και στην φάση του Καμαρά με τον Μπουζούκη αλλά και στην φάση του Μπα με τον Μακέντα, χωρίς ο Μέλο Περέιρα να φέρει αντίρρηση, ουσιαστικά συμφωνώντας μαζί τους. Όπως γίνεται αντιληπτό, η ετυμηγορία των διαιτητών, με τη συγκατάθεση της ΚΕΔ, παίζει… μπουνιές με τον επίτιμο πρόεδρο της ομάδας του Πειραιά και η διαιτησία του Γκεστράνιους μόνο 50-50% δεν ήταν.

  Πηγή: SDNA.gr