Δυσαρεστημένοι στην ΚΑΕ με τον χρόνο συμμετοχής του Θανάση

    Όπως φαίνεται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι άνθρωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν είναι ευχαριστημένοι με την αντιμετώπιση που έχει αυτή τη στιγμή ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και σίγουρα υπάρχει προβληματισμός.

    Η χρονιά για τον Παναθηναϊκό δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, ωστόσο αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα που έχουν να εξετάσουν οι άνθρωποι της ΚΑΕ. Συγκεκριμένα ένα θέμα που φαίνεται πως τίθεται τις τελευταίες μέρες είναι και η ελάχιστη συμμετοχή του Θανάση Αντετοκούνμπο στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας. Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει αποφασίσει να πάει σε μικρό ροτέισον στα πρώτα ματς της ομάδας και όπως φαίνεται δείχνει να μην εμπιστεύεται τον Θανάση.

    Αυτό μαρτυράτε και από τον χρόνο συμμετοχής του Έλληνα forward. Μάλιστα εξαιτίας αυτού του γεγονότος, οι άνθρωποι της ΚΑΕ προβληματίζονται ιδιαίτερα, καθώς θεωρούν πως ο Θανάσης μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Είναι ένας παίκτης που τον χαρακτηρίζει το πάθος, η δύναμη, η ενέργεια και γενικότερα μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις (κυρίως αμυντικά) με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

    Τέλος, να ξεκαθαρίσουμε ότι μπορεί να υπάρχει προβληματισμός για τη συγκεκριμένη αντιμετώπιση που έχει ο Θανάσης από τον Πασκουάλ, ωστόσο προς το παρόν δεν τίθεται ούτε θέμα απομάκρυνσης του Ισπανού τεχνικού αλλά ούτε και έλλειψη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του από την ΚΑΕ.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.