Δυστυχώς δεν ξέρουν που παίζουν!

Ο Παναθηναϊκός για μια ακόμη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα παρουσίασε κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο, εμφανίστηκε αρκετά κατώτερος τον περιστάσεων και εν τέλει ηττήθηκε (δικαιότατα) με 1-0 από τον Ηρακλή.

Η ομάδα σε αρκετά σημεία της αναμέτρησης φαινόταν σαν να μην ήξερε τι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Αντρέα Στραματσιονι στο ντεμπούτο του στον πράσινο πάγκο υπέπεσε σε αρκετά λάθη. Παραδείγματος χάρη δεν ξεκίνησε στο βασικό σχήμα τους Νανο, Μαρινακη και Κλωναριδη παίκτες οι οποίοι θα έδιναν και αμυντικά αλλά και επιθετικά (ειδικότερα ο Βικτωρας) άλλη πνοή στην ομάδα.

Επίσης η επιλογή του να ξεκινήσει με 4-4-2 και να βάλει στην θέση των εξτρέμ τους Αμπεντ και Ατζαγκουν ήταν εξίσου λανθασμένη. Αυτά όμως είναι απλές επισημάνσεις και όχι κράξιμο ή κριτική προς τον Ιταλό προπονητή ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στον πράσινο πάγκο. Περαιτέρω συμπεράσματα θα βγάλουμε στο πέρασμα του χρόνου.

Το σημαντικό για την ομάδα είναι ότι αυτήν την στιγμή έχει ένα εμφανέστατο πρόβλημα στο γκολ, γεγονός το οποίο ξεκινά από την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας ενώ εξακολουθεί μέχρι και τώρα να έχει προβλήματα στην άμυνα. Όσο για τον Μάικλ Εσσιεν (ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σήμερα) θεωρώ πως είχε μια σχετικά καλή εικόνα (δεδομένο ότι έλειπε για αρκετό χρονικό διάστημα από τα γήπεδα) αλλά τα ασφαλή συμπεράσματα θα μπορέσουμε να τα βγάλουμε όταν θα περάσει λίγο ο καιρός και θα πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του.

Τέλος είναι εμφανέστατο ότι υπάρχουν παίκτες οι οποίοι πολύ απλά ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΊΖΟΥΝ!!! Τώρα για το ποιοι είναι το γνωρίζουμε πολύ καλά. Αυτό φαίνεται εξάλλου κάθε Κυριακή στον αγωνιστικό χώρο. Αυτοί οι παίκτες θεωρώ ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να αποτελέσουν παρελθόν από τον σύλλογο.