Ντόκεν: «Το πρωτάθλημα χάθηκε από έλλειψη παραγόντων» (pic)

  Ο Ντόκεν, με δημοσίευση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τόνισε πως το πρωτάθλημα χάθηκε για τον Παναθηναϊκό από έλλειψη παραγόντων.

  Ο γνωστός οπαδός του «τριφυλλιού» τόνισε πως υπάρχει σεβασμός στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και πως η ΠΑΕ οφείλει να δει τα λάθη που έγιναν φέτος.

  Αναλυτικά όσα έγραψε:

  «Αδέρφια μου να είστε υπερήφανοι για τον Παναθηναϊκό μας παίχτες προπονητή .Το πρωτάθλημα χάθηκε από έλλειψη παραγόντων όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν . Ποτέ το κεφάλι κάτω όλη τη χρονιά είδατε πολλά ….

  Ευχαριστούμε τούς παίχτες και τον Γιοβάνοβιτς.Σεβασμος …Η ΠΑΕ να δεί τα λάθη που έγιναν.Αδρερφια δεν ξενερώνουμε ποτέ.

  Τώρα πολλοί χάλασαν το στόμα τους για μένα χωρίς να ξέρουν και χωρίς να έχουν προσφαιρει ενα λιθαράκι στην θύρα που είναι .Απέδειξαν πόσο κόμπλεξ έχουν.Αν είχαν περάσει τα μισά που έχω περάσει για την αγάπη μου τον Παναθηναϊκό δεν θα μιλάγανε ποτέ . Αυτοί έχουν κόμπλεξ δεν σεβάστηκαν ούτε τα παιδιά μου .τους έχω γραμμένους στα π@π@ρι@ μου λόγο ότι είναι ξευτιλες . Σέβομαι οπαδούς με αξίες και παντελόνια . Εισται όλοι αυτοί που φοράτε κιλότες..

  Αυτά ψηλά το κεφάλι όλοι μας αδέρφια . Αναφέρομαι για να μην παρεξηγιθω στους οπαδούς των άλλων ομάδων … Λοιπόν μπρόκολα και κουνουπίδια . Σεβασμός ….και φυσικά η μπάλα παίρνει μόνο αυτούς που δεν ξέρουν το ήθος του οπαδισμου του καθαρού .θύρα 13 στιρηξη παντού όπου υπάρχει θέληση για να πάμε ψηλά παντού .Με σεβασμό στους οπαδούς όλους μεσα από την καρδιά μου τους τίμιους όχι τα λαμόγια παντού στην Ελλάδα».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια