Δομάζος: «Αν ήταν άρρωστοι γιατί πήγαν να παίξουν;»

  Ο Μίμης Δομάζος μίλησε στην εφημερίδα «ΦΩΣ» αναφορικά με τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού και το πρόσφατο ντέρμπι τίτλου στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό.

  Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο «Στρατηγός»:

  Εσύ περίμενες ότι θα το χτυπούσε ο Ολυμπιακός το ματς;

  «Σαν φιλικό παιχνίδι ήταν. Έχω παίξει και έχω δει δεκάδες ντέρμπι «αιωνίων». Δεν έπεσε μια κλοτσιά, δεν έβλεπες δύναμη, ούτε από τους μεν ούτε από τους δε. Και από ευκαιρίες, τι είδαμε… Ήταν Παναθηναϊκός αυτός; Ήταν Ολυμπιακός αυτός; Να σοβαρευτούμε… Και είπανε μετά τη δικαιολογία ότι ήταν άρρωστοι. Τότε γιατί έπαιξαν; Μία μέρα μετά γιατί δέχτηκαν να παίξουν; Όλοι έχουμε περάσει κορονοϊό και ξέρουμε. Αν είναι άρρωστοι οι παίκτες, δεν τους βάζεις να παίξουν. Ό,τι δικαιολογία λες μετά, δεν πιάνει η δικαιολογία αυτή. Ας απειλούσε ότι θα κατεβάσει την Κ19».

  Αν ο Παναθηναϊκός ήταν σε παρόμοια θέση με τον Ολυμπιακό, θα καθόσουν να χάσεις;

  «Όχι, όχι, αυτά που έλεγαν ήταν του καφενείου. Θα ήταν ντροπή για την Ιστορία του Ολυμπιακού να κάτσει να χάσει από τον Παναθηναϊκό. Αυτές οι ομάδες έχουν μεγάλη Ιστορία. Το άκουγα κι εγώ και έλεγα «ρε παιδιά, τάβλι να παίξουν ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό θα σκοτωθούν»!»

  Άδικα το παίρνει η ΑΕΚ;

  «Η ΑΕΚ το πήρε, όταν βγεις πρωταθλητής, το παίρνεις δίκαια. Έπαιξε ωραία μπάλα. Και ο Παναθηναϊκός είχε παίξει καλά. Κάποιος θα έβγαινε πρωταθλητής. Αυτός που θα έβγαινε πρώτος, θα έβγαινε δίκαια».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια