Δομάζος στο Prasinoforos.gr: «Είμαι αισιόδοξος ότι το καινούργιο γήπεδο θα γίνει στον Βοτανικό»!

Ο Μίμης Δομάζος στα πλαίσια της κοπής της πίτας των παλαιμάχων μίλησε αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr και τον Βασίλη Ντούτση για την αγωνιστική βελτίωση του «τριφυλλιού» αλλά και για το ζήτημα του Βοτανικού.

Αναλυτικά:

Σε είδαμε την Κυριακή μετά από καιρό στο ΟΑΚΑ. Σημαίνει κάτι η επιστροφή αυτή;

«Κοίτα εγώ πάντα πηγαίνω στο γήπεδο, επιλέγω πάντα να μην κάνω διακριτική την παρουσία μου, γιατί έτσι βοηθάω την ομάδα, πήγαινα και πηγαίνω γήπεδο και στα καλά της και στα κακά της. Τώρα η ομάδα του Δώνη παίζει πολύ καλά βρίσκεται σε καλό φεγγάρι είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια».

Η άποψη σου για Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη;

«Πάγια θέση μου είναι ποτέ να μην μιλάω ειδικά για ποδοσφαιριστές πού παίζουν στον Παναθηναϊκό. Εγώ το μόνο πού έχω να πώ στα παιδιά αυτά τα νέα πού είναι στον Παναθηναϊκό και όχι μόνο για τους δύο συγκεκριμένους, είναι ότι έχουν κερδίσει το πρώτο λαχείο παίζοντας στον Παναθηναϊκό, και το έχουν στην τσέπη τους αυτό το λαχείο. Να προσέξουν μόνο να μην το χάσουν».

Για το θέμα του Βοτανικού Μίμη θεωρείς ότι είναι κομβικό για την επιβίωση του συλλόγου;

«Άμα δεν έχεις δικό σου γήπεδο δεν μπορείς να φτιάξεις και ισχυρή ομάδα. Ούτε μπορείς να προσελκύσεις μεγάλους παίκτες ούτε να πληρώσεις τα έξοδα σου. Με το νέο γήπεδο και τα έσοδα σου αυξάνεις και τα έξοδα σου τακτοποιείς. Είμαι αισιόδοξος πάντως ότι το καινούργιο γήπεδο θα γίνει στον Βοτανικό, η Διπλή Ανάπλαση θα προχωρήσει και έχω να σας ανακοινώσω ένα πολύ ευχάριστο νέο εδώ, αφού η κόρη μου η Πόπη ανέλαβε πρόεδρος της επιτροπής για το νέο γήπεδο και της Διπλής Ανάπλασης. Πιστεύω ότι το όνομα Δομάζος είναι εγγύηση για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα».