Δομάζος: «Όλη η Ελλάδα γιόρταζε για το Γουέμπλεϊ»

Ο Μίμης Δομάζος, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Sdna.gr» αναφέρθηκε στην πορεία του Παναθηναϊκού στο Γουέμπλεϊ.

Αναλυτικά:

Για αυτούς που προσπαθούν να σπιλώσουν την πορεία: «Αυτοί που τα λένε είναι άνθρωποι του καφενείου. Είναι αντίπαλοι. Εμείς ξέραμε τι ιδρώτα ρίξαμε για να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε. Και δεν χάσαμε και κανένα παιχνίδι στη Λεωφόρο. Τι θυσίες κάναμε για να φτάσουμε. Τώρα το να φτάνει ένας φίλαθλος ή οποιοσδήποτε να λέει τέτοια. Είναι ντροπή. Όλη η Ελλάδα γιόρταζε εκείνη την εποχή. Να φανταστείς τότε ο Γουλανδρής μας έδωσε μια επιταγή. Την πήρα εγώ και φώναξα όλα τα παιδιά και τους λέω ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μας έδωσε μια επιταγή. Η αλήθεια είναι πως ήταν αρκετά λεφτά και τα είχαμε ανάγκη. Τους είπα να μην την πάρουμε. Αν την παίρναμε και παίζαμε με τον Ολυμπιακό και χάναμε τι θα μας λέγανε».

Για το αν τον ζήτησαν ποτέ ομάδες από το εξωτερικό: «Η αλήθεια είναι πως όταν είχαμε παίξει με την Γιουβέντους είχε γίνει συζήτηση για μένα. Συγκεκριμένα, είχαμε πάει για φαγητό και είπαν ότι με θέλουν. Ο Παναθηναϊκός είπε όμως τότε ότι δεν με δίνει. Μπορώ να σου πω ότι με ζήτησε και η Ρεάλ του Πούσκας»

 Για τον τελικό του Γουέμπλεϊ: «Η προετοιμασία ήταν πιο πολύ γιορτή. Εκεί που φτάσαμε ήταν σαν να πήραμε το κύπελλο. Ο Άγιαξ εκείνη την ημέρα μας φοβόταν . Έγινε η πρώτη σέντρα και φάγαμε το γκολ. Ποια ελληνική ομάδα θα έτρωγε γκολ στα πρώτα δύο λεπτά, θα είχε διαλύσει. Κι όμως αρχίζαμε και παίζαμε. Έχουμε χάσει και σημαντικές ευκαιρίες στο ματς αυτό. Σε εκείνο το παιχνίδι δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Μετά το δεύτερο γκολ άρχισαν να ηρεμούν και είπαν ότι κερδίσανε. Μέχρι τότε φοβόντουσαν. Δεν πίστευε κανείς ότι θα φτάσουμε εκεί. Μετά τον τελικό αυτό αυτή η ομάδα δεν παιζόταν».

Για το τι είναι στη ζωή του το Γουέμπλεϊ: «Είναι μια ιστορία που θα μείνει, αλλά μακάρι να μη μείνει. Να το σπάσει μια ελληνική ομάδα. Είναι καλό για τους Έλληνες παίκτες. Όπου και να πάμε μας χαιρετάνε. Βλέπουμε ότι μετά από τόσα χρόνια κάναμε κάτι. Τότε σαν παραμύθι το περάσαμε. Μετά από χρόνια καταλάβαμε τι έχουμε κάνει». 

Κλείνοντας ανέφερε: «Όταν βγαίνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πρέπει να έχουν φωτογραφία από εκείνη την ομάδα»