Δώνης: «Οι παίκτες αισθάνονται ότι βρίσκονται σε έναν μεγάλο σύλλογο»

Δηλώσεις του Γιώργου Δώνη στην συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη.

Αναλυτικά:

«Νομίζω πως για τα δεδομένα της εποχής ήταν μια σοβαρή και καλή εμφάνιση. Ο κόσμος δεν μπορεί να γνωρίζει πως λειτουργούμε στο Κορωπί. Εγώ είπα στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι πως λειτουργούμε ως μια κανονική ομάδα. Οι παίκτες πλέον αισθάνονται ότι βρίσκονται σε έναν μεγάλο σύλλογο.

Οι άνθρωποι που δουλεύουν γύρω από τους παίκτες κοιτάνε να τους έχουν τις καλύτερες συνθήκες και να είναι ευχαριστημένοι, γιατί δεν είναι η ιστορία που κάνει μόνο μια μεγάλη ομάδα, αλλά και ο τρόπος που λειτουργείς στο εσωτερικό σου.

Σίγουρα η ατμόσφαιρα έξω από εμάς δεν είναι η καλύτερη σε πολλά επίπεδα, εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, είμαστε στην αρχή του δρόμου και να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι σαν έναν μεγάλο τελικό όπως το είδαμε και σήμερα».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...