Δώρο 106.000 ευρώ από τον κόσμο του Παναθηναϊκού στην ομάδα!

Σε ένα ματς που υπό άλλες συνθήκες και με τη βαθμολογία να δείχνει τον Παναθηναϊκό κοντά στον… πυθμένα η Λεωφόρος θα είχε 2-3 χιλιάδες στις εξέδρες, κόντρα στον ΠΑΣ ο κόσμος των «πρασίνων» φώναξε «παρών» και ενίσχυσε την ομάδα με μια… γερή δόση ρευστού!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, έδειξε με το «καλημέρα» τις διαθέσεις του μετά τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις. Το «παρών» που έδωσε στο ματς κόντρα στον ΠΑΣ ήταν βροντερό, με την «πράσινη» εξέδρα να στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, όπως άλλωστε φώναξε και σύσσωμη η Λεωφόρος αμέσως μετά το φινάλε του ματςτης 6ης αγωνιστικής.

Αξιοσημείωτο είναι δε ότι τόσο πριν όσο και μετά το ματς, ατελείωτες ήταν οι ουρές στη μπουτίκ της ομάδας θυμίζοντας έτσι ευρωπαϊκό ματς και όχι Σούπερ Λίγκας, προφανώς λόγω της ίδιας διάθεσης του κόσμου να ενισχύσει οικονομικά την ομάδα με κάθε δυνατό τρόπο.

Πηγή: SDNA.gr

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »