Δούκας: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ακούσει πολλές υποσχέσεις και δεν έχει ισχύσει τίποτα»

  Ο Χάρης Δούκας παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε – μεταξύ άλλων – για ακόμη μία φορά στο πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης.

  Αναλυτικά όσα δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων στον ΣΚΑΙ:

  Για το έργο του γηπέδου του Παναθηναϊκού: «Πάρα πολλά χρόνια υπήρχε χρονοδιάγραμμα και δεν υπήρχε έργο. Υπήρχε υπουργός το 2020 που είπε ότι το 2023 θα είναι το έργο έτοιμο και αν πάτε σήμερα με την κάμερα θα δείτε ότι υπάρχουν δέκα μέτρα μπάζα που πρέπει να καθαρίσουμε. Το έργο αυτό ήταν σε “κώμα”, δεν είχε “σφυγμό”. Εμείς ανατάξαμε το έργο, έχω κι εγώ άγχος όπως οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού γιατί η ιστορία έχει κρατήσει πολλά χρόνια. Τρέχουμε την οικοδομική άδεια για να βγει και τρέχουμε την ιστορία με τα μπάζα, να κλείσει η επιπλέον χρηματοδότηση και το νομικό κομμάτι της για να βγουν τα μπάζα και να σκάψουμε.

  Ιωαννίδης: Το «τρελό» συμβόλαιο που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός

  Μπουλντόζες θα μπουν γρήγορα, παρ’ όλες τις μεγάλες καθυστερήσεις, το έργο θα γίνει. Υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση στα λόγια. Σου λένε υπάρχουν 115 εκατ. για το γήπεδο μα δεν τα έχουμε διεκδικήσει, δεν είχε κατατεθεί ποτέ τεχνικό δελτίο. Σε ένα χώρο που θα γίνει ανάπλαση επιτρέπεται να υπάρχουν μπάζα και να ψάχνω χρηματοδότηση να κάνω την απορρύπανση και όλα αυτά σε τρεις μήνες; Γι’ αυτό λέω να είμαστε προσεκτικοί, να παίξουμε “άμυνα”, σίγουρες “πάσες”, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε την απαραίτητη δυναμική για να γίνει το έργο».


  Σχετικά με την προθεσμία που προέβλεπε υλοποίηση του έργου το καλοκαίρι του 2026: «Θα προσπαθήσει να δημιουργηθεί η απαραίτητη δυναμική για να πιάσουμε τις προθεσμίες. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ακούσει πολλές υποσχέσεις και δεν έχει ισχύσει τίποτα, εγώ θέλω ό,τι λέω, τις επόμενες μέρες να γίνεται».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια