Γιαννακόπουλος: «Έκπτωση 35% στο επόμενο διαρκείας όσοι είχαν φέτος» (pic)

  Σχόλιο με το οποίο αποκάλυψε τι θα γίνει με τους κατόχους διαρκείας της σεζόν 2019-2020 έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Instagram.

  Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ρωτήθηκε σε δημοσίευση του αν θα υπάρξει κάποια έκπτωση στα επόμενα διαρκείας για όσους αγόρασαν κάρτες φέτος μιας και από τα 40 προβλεπόμενα παιχνίδια παρακολούθησαν μόνο τα 25.

  Ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ απάντησε αμέσως αποκαλύπτωντας ότι οι κάτοχοι καρτών διαρκείας για την σεζόν 2019-2020 θα έχουν έκπτωση 35% στην επόμενη κάρτα διαρκείας που θα αγοράσουν. Όταν δηλαδή θα ανοίξουν και πάλι τα γήπεδα μιας και για την επόμενη σεζόν δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο.

  Δείτε παρακάτω το σχετικό σχόλιο:

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »