Γιαννακόπουλος: «Ελάτε να καθαρίσουμε μαζί την Θ13»

Ενωτικός φάνηκε να είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην συνέντευξη τύπου μιας και αντί να τραβήξει το σκοινί έκανε κάλεσμα για “κάθαρση” της Θύρας 13.

Όντας εξοργισμένος από την επίθεση που δέχτηκε φίλος του μετά την λήξη του δεύτερου τελικού του League Cup στο κλειστό του Αγίου Θωμά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε, για μια ακόμα φορά, κάλεσμα ώστε να γίνει η κάθαρση της Θύρας 13 από τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για τέτοια γεγονότα.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κάνοντας το “κάλεσμα κάθαρσης” είπε:

«Τον απλό οπαδό τον αγαπάω, κι εγώ οπαδός είμαι, απλά τυχαίνει να είμαι πρόεδρος. Η Θύρα 13 δεν είναι αυτοί οι αλήτες, είναι ο απλός κόσμος που πάει σε όλα τα γήπεδα και φωνάζει για τον Παναθηναϊκόσ το γήπεδο. Για μένα αυτοί οι 50-100 άνθρωποι δεν είναι ο απλός οπαδός… Ευελπιστώ ότι θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση ότι θα είναι μαζί μου σε αυτή την προσπάθεια κάθαρσής του, ώστε να μπορέσουμε ξανά το τρίπτυχο κόσμος – ομάδα – διοίκηση θα φέρει επιτυχίες. Περιμένω ότι η επίσημη Θύρα 13 θα αναγνωρίσει όλα τα λάθη της. Περιμένω ότι με πράξεις αυτοί οι 50-100 που λερώνουν το όνομα της Θύρας 13 και δεν αφήνουν τον κόσμο να χαρεί τις κούπες, θα μείνουν απέξω».