Γιαννακόπουλος κατά Αλαφούζου{;} «Κάποιοι μυρίστηκαν χρήμα…» (pic)

  Νέα επίθεση στον Γιάννη Αλαφούζο φέρεται να εξαπέλυσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω Instagram.

  Με αφορμή την επιθυμία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ενίσχυση στον ερασιτέχνη μέσω χορηγίας και όχι μόνο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση. Μάλιστα, ο τέως πρόεδρος του συλλόγου επιτέθηκε στον «Mr. skai» κατηγορώντας τον ότι «μυρίστηκε χρήμα».

  Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλοντας να κάνει μια πρόβλεψη αναφέρει επίσης ότι «μέσα στο επόμενο τρίμηνο θα αναγκάσουν την διοίκηση σε παραίτηση για να αναλάβουν αυτοί». Είναι σημαντικό να τονιστεί πως δεν είναι 100% σίγουρο σε ποίον απευθύνεται με αυτό το story. Παρόλα αυτά το γεγονός ότι δημοσιεύτηκε σχεδόν μια ώρα μετά από την είδηση για επιθυμία του Γιάννη Αλαφούζου να βοηθήσει τον ερασιτέχνη σε συνάρτηση με τα λεγόμενά του «φωτογραφίζουν» τον μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

  Παρακάτω το εν λόγω story:

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »