Γιαννακόπουλος: «Υπάρχουν 2 σοβαρές προσφορές για την ΚΑΕ – Ίσως έχουμε αλλαγή στο 2020»!

  Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε πως υπάρχουν σοβαρές προτάσεις για την αγορά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και δεν απέκλεισε να υπάρξει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό σύντομα.

  Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Tik Talk» στον σταθμό «Α». Εκεί μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Παναθηναϊκό. Αποκάλυψε μάλιστα ότι υπάρχουν 1-2 σοβαρές προτάσεις για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας.

  Αναλυτικά όσα είπε για το θέμα:

  «Γίνονται πάρα πολλές συζητήσεις. Άλλες είναι σοβαρές, άλλες δεν είναι σοβαρές. Έχουμε τη δυνατότητα να κρίνουμε ποιες είναι οι σοβαρές, υπάρχουν 1-2 που πιστεύω πως έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν. Δεν θα μπω σε ονόματα και λεπτομέρειες αλλά ίσως έχουμε κάποια αλλαγή μέσα στο 2020 ή στο 2021».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »