Γιαννακόπουλος: «Δεν παίρνω τον Αγραβάνη σεβόμενος τον κόσμο του Παναθηναϊκού, όμως άλλοι τάσσονται σε αντίπαλα στρατόπεδα»

Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει αρκετή κουβέντα γύρω από το όνομα του Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος είναι πλέον ελεύθερος μετά το τέλος της συνεργασίας του με τη Νάπολι. Έντονη ήταν η φημολογία απόκτησης του από τον Παναθηναϊκό, σενάρια στα οποία έβαλε τέλος ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού τοποθετήθηκε για το σχετικό θέμα μέσω ανάρτησης στο Instagram λέγοντας: «Εγώ δεν παίρνω τον Αγραβάνη, που χρειαζόμαστε τεσσάρι, σεβόμενος τον κόσμο του Παναθηναϊκού που δεν τον θέλει, για να μην έχουμε τα ίδια με τον Παπανικολάου παλιότερα και τον Μπουρούση».

Ενώ στην συνέχεια συμπλήρωσε, αφήνοντας σαφέστατα αιχμές, αναφορικά με την πρόσληψη Διαμαντίδη σε πόστο στην ΕΟΚ λέγοντας: «Όταν όμως άλλοι πάνε στα αντίπαλα στρατόπεδα, τα οποία αποδεδειγμένα στην έχουνε στημένη, εκεί όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα. Βέβαια, δεν λέγεται Γιαννακόπουλος, που φταίει για όλα»