Αυτοί αποφασίζουν: Με Μπαρμπή, Κουντούρη, Καραπαπά το καθοριστικό ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός την Τρίτη!

Ποια είναι τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός που θα πάρουν την απόφαση για το μέλλον του συλλόγου στην έκτακτη σύσκεψη της Τρίτης.

Έκτακτο Δ.Σ. θα έχει η ΠΑΕ Ολυμπιακός αύριο Τρίτη (08/11), αν και μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστή η ώρα της συνεδρίασης. 

Θυμίζουμε πως σε δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη αργά το βράδυ της Κυριακής (6/11), το Δ.Σ. των ερυθρόλευκων θα συνεδριάσει για ν’ αποφασιστεί αν ο Ολυμπιακός πάρει δραστικά μέτρα, όπως είναι η αποχώρηση του από το πρωτάθλημα: «Θα έχουμε ένα Διοικητικό Συμβούλιο, θα ακούσουμε τις απόψεις των μελών του ΔΣ και του κόσμου και θα αποφασίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιοι θα αποφασίσουν για το μέλλον του Ολυμπιακού, ποιοι είναι αυτοί που θα κρίνουν το μέλλον του συλλόγου: Δύο εκ των εννιά που θα αποφασίσουν βρέθηκαν στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και άφησαν τα διαπιστευτήρια τους.

Ο Δ’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Κώστας Καραπαπάς έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ χουλιγκανισμού, με ντου στον αγωνιστικό χώρο, επίθεση στον διαιτητή και χυδαίες χειρονομίες προς την εξέδρας.

Ο Γιάννης Βρέντζος άφησε το αποτύπωμα του με αυτές τις ιστορικές δηλώσεις. Ο ιστορικός και πρόεδρος της ΠΕ.ΦΟ. Κωνσταντίνος Μπαρμπής, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και Β’ Αντιπρόεδρος Μιχάλης Κουντούρης, ο Α’ Αντιπρόεδρος Ιωάννης Μώραλης, ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρης Αγραφιώτης, αλλά και τα μέλη Χρήστος Μηστριώτης, Ανδρέας Νασίκας και Γιώργος Παύλου.

Πηγή: Sdna.gr