Δύσκολες μέρες για Αγιούμπ, Ζαχίντ, Ανουάρ λόγω ραμαζάνι

  Το ραμαζάνι είναι σε εξέλιξη και κάνει δύσκολη τη ζωή των Αγιούμπ, Ζαχίντ και Ανουάρ καθώς επηρεάζεται σημαντικά η καθημερινότητά τους.

  Όπως αναφέρει η εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ, οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν μπορούν λόγω ραμαζάνι να τρώνε από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου, ούτε καν να πίνουν νερό. Οι τρεις παίκτες προπονούνται κανονικά αλλά δεν μπορούν να παίρνουν δυνάμεις.

  Αν, μάλιστα, το πρωτάθλημα ήταν σε εξέλιξη το πρόβλημα για τους τρεις ποδοσφαιριστές θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο. Το καλό στην υπόθεση είναι πως όταν και εφόσον αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα, το ραμαζάνι θα έχει ολοκληρωθεί.

  Πηγή: sdna.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »