Δυσκολεύει ο προγραμματισμός της προετοιμασίας

  Δεν έχει οριστεί από τον Παναθηναϊκό το μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας και όλα θα κριθούν απ’ την εξέλιξη του κορωνοϊού.

  Σύμφωνα με την «Πράσινη», τη στιγμή που ο κορωνοϊός έχει μπλοκάρει τα πάντα, δυσκολεύει και τα σχέδια της καλοκαιρινής προετοιμάσιας του συνόλου του Γιώργου Δώνη. Ειδικότερα το Κιέλτσε που βρίσκεται στην Πολωνία.

  Τις περισσότερες πιθανότητες τη δεδομένη χρονική στιγμή τις συγκεντρώνει το Όστερμπεεκ, το μέρος δηλαδή που είχε κάνει και πέρυσι την προετοιμασία του το «τριφύλλι», αλλά δεν αποκλείεται και η επιλογή του Κιέλτσε.

  Παράλληλα, σημαντικό θέμα αποτελεί και το πότε θα αρχίσει η προετοιμασία. Σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι και δεν παίξει Ευρώπη ο Παναθηναϊκός, η έναρξη της προετοιμασίας θα πάει πίσω, αν το πρωτάθλημα πάρει παράταση έως τέλη Ιουνίου.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »