Δώνης: «Δεν είχα επαφές με τον Αλαφούζο»

Σε συνέντευξή του στον Onsports.gr ο Γιώργος Δώνης ανέφερε πως δεν μιλούσε σχεδόν ποτέ με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε στο Onsports.gr:

«Ποτέ δεν έκανα συζητήσεις με τον Αλαφούζο. Μίλησα με τον Νταμπίζα, τον Παϊρόζ και τον Αβραάμ Γκραντ. Κάναμε τρία ραντεβού. Ο Αβραάμ Γκραντ είχε πληροφορίες για μένα. Συζητήσαμε διάφορα προπονητικά θέματα και ήταν σα να ξεκινούσε η συνεργασία. Δε θα ήταν αμέτοχος ο κ. Αλαφούζος, θα ήταν όμως από πίσω. Είχαμε να τρέξουμε ένα πρότζεκτ με συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα και από τη δεύτερη σεζόν θα είχαμε περισσότερα χρήματα και την τρίτη θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε Πρωτάθλημα. Το πλάνο δεν ήταν να αναπτυχθούν οι Έλληνες μικρής ηλικίας, αλλά να συμβεί αυτό με όλο το ρόστερ. Να φτάσουν στα όριά τους να δούμε ποιοι μπορούν να μείνουν.
Ο Παϊρόζ έχει βάλει κι ένα ποσό γύρω στις 800.000 ευρώ. Αυτή ήταν η πραγματικότητα».

Για το αν θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό αν δεν υπήρχαν οι επαφές με Παϊρόζ και Γκραντ: «Πάλι θα το έκανα. Για μένα η απόφασή μου είχε να κάνει με τον Παναθηναϊκό όχι με τα πρόσωπα. Ο καθένας λέει πως ο Δώνης θα πάρει τόσα αποζημίωση. Ο Δώνης στον ΑΠΟΕΛ μόνο για τον εαυτό του μπορούσε να φτάσει 1.000.000. Ο Δώνης στην Αραβία έπαιρνε πάνω από 1.500.000. Στον Παναθηναϊκό τον πρώτο χρόνο πήρα 240.000 ευρώ. Και το λέω επειδή δεν κρύβω ποτέ απ’ την εφορία πράγματα. Και τα 700.000 ευρώ που λένε για αποζημίωση, πρέπει να ξέρουν πως όλο το τιμ είχε πολλά χρωστούμενα. Η αποζημίωση ήταν γύρω στις 250.000».

Για τις συναντήσεις του με τον Γιάννη Αλαφούζο: «Ποτέ δεν είχα επαφή την πρώτη χρονιά. Μόνο μετά τα ματς κάποια μηνύματα, συγχαρητήρια κόουτς. Είχα επαφή μόνο με τον Νίκο. Μία φορά μας έκανε το τραπέζι στον ΣΚΑΪ και άλλη μία φορά είχα πάει σπίτι του. Αυτή ήταν η επαφή που είχαμε».