Έδωσε το OK για Δώνη ο Πιεμπονγκσάντ

    Τελειωμένη θα πρέπει να θεωρείται η υπόθεση του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έδωσε την οριστική του συγκατάθεση.

    Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ συναντήθηκε με το Νίκο Νταμπίζα και του ξεκαθάρισε ότι του δίνει το ΟΚ για την πρόσληψη του Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

    Κατά τη συνάντηση των δύο πλευρών, το μεσημέρι της Κυριακής, ο Νίκος Νταμπίζας ενημέρωσε ενδελεχώς τον Πιεμπονγκσάντ για τις διαρκείς επικοινωνίες και διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Γιώργου Δώνη. Έτσι, λοιπόν, μετά τον Αλαφούζο και ο Ταϊλανδός έδωσε το δικό του OK.

    Ο Γιώργος Δώνης, από την πλευρά του, είναι, τώρα, στη Λάρισα και ο Νίκος Νταμπίζας θα τον ενημερώσει τηλεφωνικά για το αίσιο τέλος της όλης υπόθεσης. Αυτό σημαίνει ότι ο Έλληνας προπονητής θα γυρίσει άμεσα στην Αθήνα, προκειμένου να έρθει η προφορική συμφωνία, αλλά και για να πέσουν οι υπογραφές.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.