Ευσεβείς πόθοι και… αμπελοφιλοσοφίες

Τον Ιούλιο παρουσιάστηκε θέμα Καλτσίδη, τον Αύγουστο θέμα Γιαννακόπουλου, τον Σεπτέμβρη θέμα Γουάνγκ. Για να μην “πέσουμε” σε μια φάκα τύπου πρίγκηπα Φειζάλ, ας λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει δώσει νέα αναφορά σχετικά με το πρότζεκτ “PAO Foundation”. Ο Νίκος Βαρδινογιάννης, ο νεότερος, δεν φαίνεται έτοιμος να σηκώσει ακόμη το βάρος του συλλόγου. Η ιστορία με τον Καλτσίδη κρατάει εδώ και τέσσερα χρόνια, ενώ ουσιαστικά… έχει λήξει. Ονόματα τύπου Νιάρχου, Κασιδόκωστα κτλπ τίθενται εν αμφιβολω αν υπήρξαν ποτέ στο προσκήνιο. Ο Τζιανλιν Γουάνγκ έκανε πρόταση… υποσχόμενος ότι θα ανεβάσει το μπάτζετ στα 30-35 εκ ευρώ, ο Αλαφούζος την αποδέχτηκε, αλλά “πάγωσε” το θέμα, λόγω της κατάστασης του ελληνικού ποδοσφαίρου (πηγή Sportime). Κάτι δεν “κολλάει”.

Τους σωστούς προσανατολισμούς μπορεί να τους δώσει ο Γιάννης Αλαφούζος. Εφόσον αποφασισθεί να δοθεί συνέντευξη τύπου από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, τότε , θα ξεθολώσει κάπως το τοπίο. Αν και το πιθανότερο είναι να ακουστούν απογοητευτικές απαντήσεις. Διότι σε τέτοιες περιπτώσεις… η μεγάλη είδηση για την πράσινη καρέκλα θα “σκάσει” σε ανύποπτο χρόνο. Κανένας δεν θα γνωρίζει τον διάδοχο, πλην των εμπλεκομένων. Θα είναι μια είδηση για την οποία θα μιλάει ολόκληρη η Ελλάδα. Αλλά όχι πριν τα “βαφτίσια”… Οι υπάρχουσες φήμες εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.