Έφτασε κι ο Γιαννακόπουλος στο ΣΕΦ

Λίγο μετά την αποστολή του Παναθηναϊκού, κατέφτασε στο ΣΕΦ και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ και θα βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας για τον πρώτο τελικό της σειράς με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ δεν ήταν στο πούλμαν της ομάδας, αλλά έφτασε λίγο αργότερα με ένα βανάκι και με τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων.

Το ΑΣΕΑΔ εξέδωσε απόφαση με την οποία έκανε δεκτές τις προσφυγές της «πράσινης» ΚΑΕ και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μειώνοντας την ποινή του σε έξι μήνες, ενώ συγχρόνως απέρριψε πρόσθετη παρέμβαση των «ερυθρόλευκων».

Αυτό σημαίνει πως ο Δ. Γιαννακόπουλος έχει εκτίσει την ποινή του και έχει το δικαίωμα να παρευρίσκεται στα γήπεδα κανονικά και με το νόμο.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...