Έφτασε μόνος στο ΣΕΦ ο Χέιζ-Ντέιβις!

Μόνος του αναχώρησε από το ξενοδοχείο του Παναθηναϊκού ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, προκειμένου να βρεθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 30ή αγωνιστική της EuroLeague (21:15).

Ο Αμερικανός φόργουορντ ακολουθεί συνήθως μια συγκεκριμένη ρουτίνα πριν από τα παιχνίδια, φτάνοντας στο γήπεδο αρκετές ώρες πριν από το τζάμπολ για να πραγματοποιήσει την ατομική του προθέρμανση. Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν του επιτράπηκε από τους γηπεδούχους να μπει στο ΣΕΦ τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, όπως συνηθίζει.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

Παναθηναϊκός: Αποχωρεί από τον τελικό αν δεν μπουν οι οπαδοί του στο κλειστό!

Έτσι, ο Χέιζ-Ντέιβις επέλεξε να μεταβεί μόνος του στο γήπεδο την ακριβώς επιτρεπόμενη ώρα, προκειμένου να προλάβει να κάνει κανονικά την προετοιμασία του ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης των «αιωνίων», με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες στην EuroLeague.

Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!

Διαβάστε επίσης…

Ο Παναγιώτης Δημητρόγλου είναι ιδρυτής και αρχισυντάκτης του Prasinoforos.gr, του ανεξάρτητου Παναθηναϊκού site που δημιούργησε το 2014. Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων στην Καστοριά, συνδυάζει μια δεκαετία εμπειρία στην αθλητική δημοσιογραφία με γνήσιο πάθος για το «τριφύλλι». Καλύπτει όλες τις εκφάνσεις του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, μέχρι τα ερασιτεχνικά τμήματα.