Έφτασε τους 1599 τίτλους ο Παναθηναϊκός!

  Σύμφωνα με την σελίδα «Και χιλιάδες τίτλοι» ο Παναθηναϊκός έφτασε επισήμως τους 1599 τίτλους.

  Η ανακοίνωση:

  #1.599

  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, κατόπιν επανεξέτασης και επανερμηνείας κάποιων δεδομένων και με βάση πάντα του τι ορίζουμε ως επίσημο ομαδικό τίτλο (υπάρχει πλήρης επεξήγηση πότε ένας τίτλος θεωρείται επίσημος και πότε όχι, στο ομώνυμο βιβλίο μας), προστίθενται ακόμα τρεις (3) ομαδικοί τίτλοι στο παλμαρέ του συλλόγου, αυξάνοντας τον αριθμό των μέχρι σήμερα καταγεγραμμένων τίτλων στους 1.599.

  Οι τρεις “νέοι” τίτλοι είναι οι εξής:

  #1.597
  Ποδόσφαιρο Σάλας: Πρωτάθλημα Ελλάδας 2018 (Παίδες)

  #1.598
  Ράγκμπι: Πανελλήνιο Τουρνουά ΟΧΕ 2020 (Άνδρες)

  #1.599
  Ράγκμπι: Πανελλήνιο Τουρνουά ΟΧΕ 2020 (Γυναίκες)

  Όσον αφορά τον τίτλο στο ποδόσφαιρο σάλας (futsal), παρά το γεγονός ότι ηθικά δεν μας βρήκε σύμφωνους η απορρόφηση ενός άλλου συλλόγου (Αθήνα ’90), καθαρά νομικά, με γνώμονα μια ειδική διάταξη που αναφέρεται στην ίδρυση νέων σωματείων στο εν λόγω άθλημα (διαβάστε τη σχετική μας ανάρτηση στον ακόλουθο σύνδεσμο https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2064814083821860&id=1623536914616248), είμαστε υποχρεωμένοι να προμετρήσουμε τον πανελλήνιο τίτλο που κέρδισε, πριν από δύο χρόνια, η ομάδα U15 του Τριφυλλιού, όπως και κάθε τίτλο που θα κατακτούν οι ομάδες futsal του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο εξής, σε οποιαδήποτε ηλικιακή βαθμίδα.

  Όσο για τους δύο τίτλους στο ράγκμπι, οι οποίοι κατακτήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2020 στην Πάτρα, τελικά, δεν ήταν διοργανώσεις συλλόγου, όπως εσφαλμένα πιστεύαμε (εν προκειμένω, του Αιόλου Πατρών), αλλά επίσημες διοργανώσεις που διεξήχθησαν υπό την αιγίδα και επίβλεψη της Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας (η οποία είναι υπεύθυνη, εδώ και λίγα χρόνια, για το άθλημα του ράγκμπι γιούνιον στην Ελλάδα), και απλώς ανατέθηκαν, προς διευκόλυνση, στο πατρινό σωματείο (οι αγώνες, μάλιστα, έλαβαν χώρα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο). Συνεπώς, τις αφαιρούμε από τη λίστα των ανεπίσημων τίτλων του Παναθηναϊκού (που από 697 γίνονται 695) και τις προσθέτουμε στους επίσημους. Για του λόγου το αληθές, έχουμε έρθει ήδη σε επικοινωνία με την ΟΧΕ, η οποία, αφού επιβεβαίωσε το γεγονός, μας γνωστοποίησε ότι θα αποστείλει και σχετικό μέιλ (το οποίο δεσμευόμαστε να παρουσιάσουμε, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία).

  Πλέον, το επόμενο τμήμα του Παναθηναϊκού, που θα κατακτήσει κάποιον επίσημο ομαδικό τίτλο, θα έχει ακόμα ένα λόγο να πανηγυρίζει, καθώς θα είναι εκείνο που θα χαρίσει στον Σύλλογο Μεγάλο τον 1.600ό του τίτλο στην 112χρονη, υπέρλαμπρη ιστορία του!

  Πρώτο τμήμα που θα ρίξει “ζαριά”, το τμήμα πόλο παίδων του Τριφυλλιού, που από αύριο ρίχνεται στη μάχη του πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του Αλίμου.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »