Έφυγε από τη ζωή ο Λεωνίδας Τζιώτης

  Στη γειτονιά των αγγέλων αναπαύεται ο Λεωνίδας Τζιώτης που υπηρέτησε τον Παναθηναϊκό ως παράγοντας για περισσότερα από 24 χρόνια.

  Έφυγε από τη ζωή ο Λεωνίδας Τζιώτης, ένας αγνός Παναθηναϊκός μια άλλης εποχής που πίστευε στις αξίες της Παναθηναϊκής ιδέας.

  Ή προσφορά του στον Παναθηναϊκο ξεκίνησε το 1970. Ήταν μέλος του ΔΣ του Παναθηναϊκου Ομίλου και της ΠΑΕ Παναθηναϊκος για 24 συνεχή χρόνια από το 1976 έως το 2000.

  Στενός συνεργάτης στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Νικολαΐδη, αδελφικός φίλος του Αντώνη Ματζαβελάκη και του Μίμη Δομάζου, κουμπάρος του Παύλου Γιαννακόπουλου και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επί Γιώργου Βαρδινογιάννη για 21 συναπτή.

  Ήταν σπουδαίος οικογενειάρχης. Παντρεμένος με την γυναίκα της ζωής του Μόνικα Τζιώτη Beyer-Desimon Von Sternfels έζησαν μαζί 53 ευτυχισμένα χρόνια. Έκαναν 4 αγόρια τον Δημήτρη, τον Θεόφιλο, τον Νίκο και τον Αλέξανδρο και απέκτησαν 3 εγγόνια.

  Πηγή: sdna.gr

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.