Έγινε η συνάντηση του μάνατζερ του Αϊτόρ με τον Παναθηναϊκό – Υπογράφει ο Καλοσκάμης

    Ο Ισπανός εξτρέμ θέλει να φύγει, αλλά οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν δωρεάν κι έτσι υπάρχει απόσταση ακόμη μέχρι να προκύψει αποχώρηση.

    Λιγότερο από 15 λεπτά κράτησε η συνάντηση του μάνατζερ του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, κατά τη διάρκεια της οποίας επανέλαβε την πρόθεση του Ισπανού να αποχωρήσει από το σύλλογο για να επιστρέψει στην πατρίδα του. 

    Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήταν να φέρει συγκεκριμένη πρόταση και κατόπιν αυτή θα αξιολογηθεί, με την υποσημείωση ότι δεν υπάρχει πρόθεση να αφεθεί ελεύθερος και να παραχωρηθεί εντελώς δωρεάν. 

    Η συνάντηση των δύο πλευρών δεν ήταν προγραμματισμένη. Εγινε στο περιθώριο άλλης δουλειάς που είχε στην Ελλαδα ο μάνατζερ του Αϊτόρ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός δεν υποστήριξε ότι υπάρχει έτοιμη πρόταση από κάποια ομάδα, την ίδια στιγμή που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε φαίνεται αρνητικός στο ενδεχόμενο παραμονής του.

    Επίσης, μετά το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 19χρονος Παύλος Καρβούνης, σειρά παίρνει την Πέμπτη για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο ένας ακόμη ταλαντούχος παίκτης της Ακαδημίας, ο Δημήτρης Καλοσκάμης.