Έγινε μέλος στον Ερασιτέχνη ο Ράπτης! (pic)

  Εγγραφή στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό έκανε ο Αλέξανδρος Ράπτης ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την προσπάθεια στη νέα ημέρα του συλλόγου.

  Ο Έλληνας ακραίος έδειξε έμπρακτα την στήριξή του στην ομάδα πραγματοποιώντας εγγραφή. Κάπως έτσι δείχνει και τον δρόμο στους φιλάθλους της ομάδας για να ενισχύσουν στην βοήθεια. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο δημοσίευσε την συγκεκριμένη του κίνηση στα social media ώστε να παροτρύνει τον κόσμο.

  Βέβαια το μέλλον του MVP των τελικών στο «τριφύλλι» είναι «στον αέρα» αλλά, δεδομένα, θα γίνει προσπάθεια από τους ανθρώπους της ομάδας. Πάντως, όπως ο ίδιος δήλωσε σε πρόσφατες συνεντεύξεις του, στην απόφαση που θα πάρει για το μέλλον του μεγάλο ρόλο θα «παίξει» η προοπτική εξέλιξής του.

  Παρακάτω η φωτογραφία που ανάρτησε με την απόδειξη της εγγραφής του:

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »