Εγκρίθηκε η νέα ΑΜΚ της ΠΑΕ!

  Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπου αποφασίστηκε νέα ΑΜΚ έως του ποσού των 5 εκατ. ευρώ για τις ανάγκες της εταιρίας τους επόμενους μήνες. Τετράμηνη η χρονική διάρκεια.

  Εγκρίθηκε την Παρασκευή η προκήρυξη νέας Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έως του ποσού των των 5.000.010,00 ευρώ μέσω της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της εταιρίας.

  Η διάρκειά της ΑΜΚ θα είναι τετράμηνη και θα γίνει με καταβολή μετρητών στον ειδικό λογαριασμό της εταιρείας, ή εάν το ποσό δεν καταβληθεί στον ειδικό λογαριασμό, με κατάθεση οποιουδήποτε ποσού σε οποιοδήποτε λογαριασμό της εταιρείας που δαπανήθηκε για τους σκοπούς της εταιρείας και με συμψηφισμό χρέους της εταιρείας προς τον καταβάλλοντα εισφορά με έκδοση νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού της Εταιρείας.

  Η χρηματοδότησή της θα γίνει από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζο, όπως συνέβη και με τις αμέσως προηγούμενες και ο σκοπός της δεν είναι άλλος από τις ανάγκες λειτουργίας της πράσινης ΠΑΕ τους επόμενους μήνες.

  Υπενθυμίζεται ότι η αμέσως προηγούμενη ΑΜΚ του τριφυλλιού ολοκληρώθηκε στις 12 Μαϊου και οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει κλείσει στο ποσό των 4.2 εκατ. ευρώ, αν και τα επίσημα στοιχεία από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο δεν έχουν ακόμη γνωστοποιηθεί.

  Πηγή: sdna.gr

  sofa offers
  Loading...
  Translate »