Είδε πέναλτι ο Κλάτενμπεργκ στη Λεωφόρο! (vid)

Ο αρχιδιαιτητής υπερασπίστηκε τον Εσθονό Τόβερ που τα έκανε… μούσκεμα στο Παναθηναϊκός – Άρης και συμφωνεί με το πέναλτι στο μαρκάρισμα του Αλεξανδρόπουλου στον Ρόουζ.

Πριν από μια εβδομάδα, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έβγαλε… λάδι τον Κροάτη Μπέμπεκ για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και δεν ήταν η πρώτη φορά που καλύπτει τους ξένους διαιτητές που ο ίδιος ορίζει.

Αυτή τη φορά, ο ακριβοπληρωμένος αρχιδιαιτητής στήριξε τον Εσθονό Τόβερ που έστειλε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη στη Λεωφόρο και προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού με τις υποδείξεις του. Εκτός αυτών, ο Κλάτενμπεργκ σήμερα όρισε διαιτητές από το… πουθενά στα παιχνίδια που θα γίνουν την Τετάρτη 21/4.

Στο βίντεο με τις αμφισβητούμενες φάσεις της 4ης αγωνιστικής σε πλέι οφς και πλέι άουτ (τρεις όλες κι όλες σύμφωνα με τον Κλάτενμπεργκ), ο αρχιδιαιτητής υπερασπίζεται τον Εσθονό ρέφερι που είναι επιλογή του, για το πέναλτι που υπέδειξε υπέρ του Άρη στη μαρκάρισμα του Αλεξανδρόπουλου στον Ρόουζ στο 43ο λεπτό. Πέναλτι με το οποίο διαφώνησαν τόσο οι «πράσινοι» αλλά και ο τηλεκριτικός διαιτησίας Τάσος Κάκος που είπε χαρακτηριστικά ότι «ούτε ο παίκτης του Άρη δεν πίστευε ότι δόθηκε πέναλτι».

«Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι πρόκειται για παράβαση πέναλτι καθώς πρόκειται για καθαρό σπρώξιμο στην πλάτη του επιτιθέμενου με τα δύο χέρια από τον αμυνόμενο ενω η μπάλα ήταν εντός παιχνιδιού έπειτα από την εκτέλεση ελεύθερου λακτίσματος».

Για τη φάση όπου ο Άρης ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Αλεξανδρόπουλος, ο Κλάτενμπεργκ, τονίζει ότι… «Δεν πρόκειται για παράβαση καθώς το χέρι του αμυνόμενου είναι εντός του σώματος του και δεν το καθιστά αφύσικα μεγαλύτερο».

Αλήθεια, αν ο διαιτητής ήταν Έλληνας θα είχε την ίδια άποψη ο κύριος Κλάτενμπεργκ;

Δείτε το βίντεο: