Είναι φίνα τα κορίτσια κι όπου παν σπάνε ρεκόρ στα ίσια!

Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα για το γυναικείο τμήμα του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ, καθώς τα κορίτσια μας σπάνε το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο και μας κάνουν συνεχώς υπερήφανους.

Τα «φίνα κορίτσια» κέρδισαν στη Νέα Φιλαδέλφεια με εμφατικό τρόπο την ΑΕΚ (3-0 σετ) και επιβεβαίωσαν ότι φέτος μέχρι στιγμής πετάνε! Αυτό μαρτυράτε από το γεγονός ότι οι «πράσινες» έχουν πέντε σερί νίκες και μάλιστα σε κανένα παιχνίδι από τα παιγμένα, δεν έχουν χάσει σετ.

Αυτό σημαίνει ότι οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού σπάνε το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο. Συγκεκριμένα το μηδενικό παθητικό στα σετ, δεν το έχει πετύχει καμία άλλη ομάδα στο βόλεϊ τόσο στα γυναικεία όσο και στα αντρικά τμήματα.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...