Ειρωνική αντίδραση του Παναθηναϊκού στην απόφαση της ΕΟΠΕ!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αντέδρασε στην κίνηση της ΕΟΠΕ να ανακηρύξει πρωταθλητή τον Ολυμπιακό στα χαρτιά, δίχως να έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Κύκλοι του Ερασιτέχνη εξέφρασαν την ειρωνική αντίδραση του Παναθηναϊκού στην απόφαση της ΕΟΠΕ η οποία με ανακοίνωση του προέδρου της, Γιώργου Καραμπέτσου, έστεψε πρωταθλητή τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρωτάθλημα διακόπηκε στην κρισιμότερη στιγμή της σεζόν, δηλαδή στα πλέι οφ όπου και κρίνεται ο τίτλος.

Πιο συγκεκριμένα κύκλοι του Ερασιτέχνη αναφέρουν:

«Ο Γιώργος Καραμπέτσος είναι τίμιος. Ο Γιώργος Καραμπέτσος σε κάθε άτυπη τηλεδιάσκεψη αλλά και στις δημόσιες τοποθετήσεις του, λέει περήφανα ότι είναι Ολυμπιακός και αυτό το ξέρουμε όλοι και αυτό είναι προς τιμήν του. Ένας τίμιος Ολυμπιακός, λοιπόν, για να μην αδικήσει την ομάδα του που είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας επέλεξε να αδικήσει τις υπόλοιπες έντεκα και τον ιδρώτα όλων των κοριτσιών. Τίμιος ο πρόεδρος».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.