Είσαι με τα καλά σου Δημήτρη Γιαννακόπουλε;

Είσαι με τα καλά σου Δημήτρη Γιαννακόπουλε; Μιχαλάκη είσαι τρέλα… Ο Παναθηναϊκός αντιδρά και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας … οργιάζει. Γράφει ο Σπύρος Μπόσγας.

Μάικ Τζέιμς κύριοι. Αυτή είναι η μεταγραφή που θα απογειώσει τον Παναθηναϊκό και θα τον στείλει στα ουράνια. Δηλαδή στο f-4 του Βελιγραδίου. Τι; Έχει κάποιος αντίρρηση; Την ώρα που ο Μπερτομέου και λοιποί «τσοπάνηδες» της Ευρωλίγκας προσπαθούν να τιμωρήσουν με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο την ομάδα και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο συγκεκριμένα ο τελευταίος δεν τους κάνει το χατίρι ,πεισμώνει και αποδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο τι μπορεί να συμβεί εάν θίξεις τον εγωισμό ενός Παναθηναϊκού. Και συγκεκριμένα ενός Γιαννακόπουλου. Λίγες μέρες πριν το δημοψήφισμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που θα αφορά την παραμονή ή μη του Παναθηναϊκού στην Euroleague η ομάδα παίρνει δυο NBAer. Τυχαίο; Καθόλου δεν θα πω εγώ.

Μην ξεχνάτε ότι η ερώτηση του δημοψηφίσματος αφορά και την παραμονή ή όχι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο διοικητικό τιμόνι της ομάδας. Ο τελευταίος λοιπόν θέλοντας να πείσει και τους πιο αντίθετους σε αυτόν φιλάθλους κάνει τα πάντα προκειμένου να αποδείξει για ποιον λόγο θεωρείται ο καλύτερος σύγχρονος ηγέτης του Παναθηναϊκού σε όλα τα τμήματα. Ακόμα με τις δύο αυτές «βόμβες» ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο την θέση του και μάλλον μεγαλώνει κατά πολύ το ποσοστό της επικράτησης του. Γιατί θα πρόκειται για δική του νίκη το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Μετά από αυτό ο Παναθηναϊκός αποκτά ένα πανίσχυρο διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια του στην διαμάχη με την Ευρωπαϊκή Λίγκα. Δεδομένα ο Μπερτομέου και η παρέα του θα κάνουν πίσω καθώς είναι οι μόνοι που έχουν να χάσουν από μια τέτοια αποχώρηση.

Όσο δύσκολη και αν είναι να πραγματοποιηθεί μια τέτοια εξέλιξη τόσο κοντά να είστε βέβαιοι ότι είναι και η ομάδα στην έξοδο εάν οι Ισπανοί διοργανωτές δεν κάνουν πίσω. Πρόβλεψη δική μου είναι ότι οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο παρά πέντε στο ίδιο τραπέζι, θα τα βρουν και θα αποφευχθεί το Pao-Exit. Άλλωστε η κόντρα αυτή δεν είναι καινούργια. Κρατάει από το 2002 και το F-4 στην Μπολόνια όταν Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος επιτέθηκαν σε διαιτητές και Μπερτομέου κυρίως για τις διαιτητικές αποφάσεις. Το έργο το ξαναείδαμε στο Βερολίνο και πλέον ήρθε η στιγμή να ξεκαθαριστούν όλα. Εάν ο Παναθηναϊκός δεν έχει ίδια μεταχείριση με τις άλλες ομάδες τη διοργάνωσης δεν υπάρχει λόγος να παραμένει σε αυτή. Αν αποχωρήσει και ένα χρόνο δεν θα είναι και καταστροφικό γεγονός. Όταν επιστρέψει όμως θα παίζει με τους δικούς του όρους. Πλέον μετά και την επιστροφή του Τζέιμς οι ισορροπίες αλλάζουν. Περιμένουμε να δούμε τον αγαπημένο τρελό Αμερικανό ακόμα καλύτερο από πέρυσι ,ώριμο και με περισσότερη όρεξη να πετύχει αυτό που του στέρησε πέρυσι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Να φτάσει μέχρι το Βελιγράδι. Το αν θα το καταφέρει δεν μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα είναι ικανή να φτάσει εκεί.

Επειδή δεν την θέλουν όμως. Θα την αφήσουν να φτάσει;

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.