Χεζόνια: «Έκανε κίνηση για μένα ο Παναθηναϊκός αλλά είχα υπογράψει»

Ο Μάριο Χεζόνια αναφέρθηκε στο καλοκαίρι που μας πέρασε και στη κίνηση που έκανε για εκείνον ο Παναθηναϊκός προκειμένου να τον αποκτήσει.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Κροάτης στο basketnews

Για τις σκέψεις του πριν υπογράψει στη Ρεάλ: «Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού καμία. Χρειάστηκε όντως λίγος χρόνος για να με ανακοινώσουν, αλλά ήταν μια απλή τυπική διαδικασία. Μην ακούτε αυτές τις φήμες στο Twitter. Έλαβα πολλά μηνύματα από οπαδούς του Παναθηναϊκού και της Παρτιζάν. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την προσέγγιση.

Ήταν ένα τρελό καλοκαίρι, αλλά όλα είχαν κανονιστεί από πριν. Τώρα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο απώτερος στόχος μου, όπου πάω. Έδειξα τι μπορώ να κάνω. Στον Παναθηναϊκό δεν ήμουν ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη. Ήταν τρεις γρήγοροι μήνες για μένα. Νομίζω ότι ταιριάζω στη Μαδρίτη και μου ταιριάζουν επίσης. Ήταν πολύ εύκολο».

Για το αν τον προσέγγισαν Παναθηναϊκός και Παρτιζάν: «Ναι, αλλά ήταν πολύ αργά. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον Παναθηναϊκό. μιλάμε συνέχεια, άσχετα αν είμαι εκεί ή όχι (γέλια). Όταν επικοινώνησαν μαζί μου, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ήταν ατυχές».