Εκδικάστηκε η προσφυγή του Ταυλαρίδη

Η προσφυγή του Στάθη Ταυλαρίδη εκδικάστηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο και η τελική απόφαση αναμένεται εντός της τρέχουσας εβδομάδας. 

Η υπόθεση αυτή είχε εξελιχθεί σε σήριαλ, λόγω των πολλών αναβολών, αλλά σήμερα το μεσημέρι τελέστηκε η εκδίκαση της προσφυγής που κατέθεσε ο Στάθης Ταυλαρίδης στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του.

Η απόφαση από τη Δικαιοσύνη πρόκειται να κοινοποιηθεί μέσα σε μία εβδομάδα, ενώ ο ίδιος ο Ταυλαρίδης αναμένεται να πάει στα γραφεία της ΕΠΟ με το δικηγόρο του.

Αυτή η εξέλιξη δημιουργεί αρνητικά δεδομένα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ζήτησε μία ακόμη αναβολή. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου υποστήριξε ότι θα διευθετήσει αυτές τις εκκρεμότητες με χρήματα που περιμένει, αλλά πήρε ως απάντηση ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δε σηκώνει άλλη αναβολή. Το επιπλέον πρόβλημα είναι ότι αυτή η υπόθεση και η καθυστέρηση ενδέχεται να κοστίσουν την αφαίρεση βαθμών στον Παναθηναϊκό.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.