Εκδικάστηκε η υπόθεση του Πέτριτς!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να είναι αντιμέτωπος με αρκετά δικαστικά ζητήματα. Αυτός ο μήνας είναι κρίσιμος για τον σύλλογο μιας και εκδικάζονται πολλές προσφυγές.

Η υπόθεση του Στέργου Μαρίνου είχε θετική εξέλιξη για τους πράσινους, αφού η υπόθεση αναβλήθηκε. Μάλιστα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να φτάσει στα άκρα, παρά μόνο να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του.

Από την άλλη πλευρά, η υπόθεση του Μλάντεν Πέτριτς, κατά την οποία ο παίκτης ζητά 200.000 ευρώ από τα ωφελούμενα στην εφορία, εκδικάστηκε και αναμένεται εντός των επόμενων δύο εβδομάδων να ανακοινωθεί η δικαστική απόφαση.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...