Εκδικάζονται οι προσφυγές για τον Παναθηναϊκό!

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι η συγκεκριμένη στον Παναθηναϊκό, καθώς θα εκδικαστούν πέντε προσφυγές που έχουν γίνει από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό όπως είναι δεδομένο μόνο ελάχιστα δεν είναι. Συγκεκριμένα στο τριφύλλι γνωρίζουν ότι μέσα σε όλα τα οικονομικά προβλήματα πρέπει να λύσουν κι εκείνα με τις προσφυγές παικτών. Αναλυτικότερα οι Τελάντερ, Ταυλαρίδης, Τοτσέ, Εσιέν και Λέτο δεν έχουν πάρει τα χρήματα που τους αναλογούν με αποτέλεσμα να πιέζουν το τριφύλλι.

Πλέον αυτή την εβδομάδα θα εξεταστούν οι προσφυγές τους, καθώς στο παρελθόν είχαν πάρει αναβολές. Σίγουρα το γεγονός δεν είναι ευχάριστο και με την αναβολή δεν λύθηκε εντελώς, καθώς ήταν δεδομένο ότι στον Παναθηναϊκό θα έβρισκαν την εκδίκαση των προσφυγών μπροστά τους. Έτσι, στις 24/1 αναμένονται να εκδικαστούν οι υποθέσεις των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών που διεκδικούν τα χρήματά τους.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...