Εκδικάζονται πέντε υποθέσεις με ορατό κίνδυνο για την ΠΑΕ!

Πολύ σημαντική αναμένεται να είναι η σημερινή μέρα για τον Παναθηναϊκό, καθώς εκδικάζονται πέντε προσφυγές πρώην ποδοσφαιριστών. Ορατός ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών. Ποιες οι λεπτομέρειες της κάθε υπόθεσης; Ποια η στάση της ομάδας; 

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ψάχνει ρευστό για να μπορέσει να καλύψει ορισμένες από τις υποχρεώσεις του. Έτσι, προσπαθεί να τρέξει ορισμένες διαδικασίες παικτών που είναι προς πώληση. Παράλληλα όμως στο σύλλογο έχουν να ασχοληθούν μ’ ένα ακόμα επικίνδυνο μέτωπο. Ο λόγος γίνεται για τις πέντε προσφυγές των Ράσμους Τελάντερ, Στάθη Ταυλαρίδη, Σεμπάστιαν Λέτο, Χοσέ Τοτσέ και Μίκαελ Εσιέν. Δείτε τι ισχύει ξεχωριστά.

Ίδια πλεύση σε όλες τις υποθέσεις από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει το ίδιο πλάνο σε όλες τις υποθέσεις. Κάτι απόλυτα φυσιολογικό, καθώς δεν της μένουν και πολλές λύσεις. Συγκεκριμένα σε όλες τις περιπτώσεις ο σύλλογος θα κοιτάξει να πάρει αναβολή των υποθέσεων προκειμένου να κερδίσει ο σύλλογος χρόνο. Ουσιαστικά στον Παναθηναϊκό θέλουν την αναβολή για να μπορέσουν να τρέξουν ορισμένες μετεγγραφές το συγκεκριμένο μήνα κι έπειτα να μπορέσουν να αποπληρώσουν τα χρέη τους προς τους ποδοσφαιριστές.

Σκληρή και αμετακίνητη στάση ο Τελάντερ

Οι περιπτώσεις δεν αναμένεται να είναι όλες οι ίδιες. Για παράδειγμα η πρώτη του Ράσμους Τελάντερ είναι και η πιο δύσκολη. Ο Δανός αμυντικός δεν πρόκειται να κάνει πίσω και δεν θα δεχθεί εκ νέου αναβολή στην υπόθεση. Ο Τελάντερ ζητάει ένα ποσό της τάξεως των 92.000 ευρώ. Δηλαδή τις δόσεις του Δεκεμβρίου και του Ιανουαρίου. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Ζελελίδης, που εκπροσωπεί τον Δανό, έχει πελάτη και τον Νίκλας Χουλτ. Μάλιστα όταν ο Τελάντερ έμαθε ότι ο Σουηδός έλαβε τα χρήματά του, αυτομάτως άρχισε να τηρεί πολύ σκληρή στάση προς το σύλλογο.

Δύσκολη περίπτωση του Ταυλαρίδη

Όπως και του Τελάντερ έτσι και η περίπτωση του Στάθη Ταυλαρίδη είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης αλλά και η πλευρά του είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη με τη στάση του συλλόγου. Συγκεκριμένα αν και αρχικά ο Έλληνας αμυντικός είχε κάνει πίσω, πλέον δείχνει πιο σκληρή στάση για δύο λόγους. Αρχικά διότι δεν πήρε ποτέ τα λεφτά του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και δεύτερον διότι η διοίκηση δεν έδωσε ποτέ ξεκάθαρες απαντήσεις στον Ταυλαρίδη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας αμυντικός ζητάει το ποσό των 70.000 ευρώ και δεν πρόκειται να συναινέσει σε μια νέα αναβολή.

Χωρίς ξεκάθαρους προσανατολισμούς οι υπόλοιποι τρεις

Οι Σεμπάστιαν Λέτο, Μάικλ Εσιέν και Χοσέ Τοτσέ εκπροσωπούνται από την Ασπασία Σουλούκου. Τα ποσά που οφείλονται στον καθένα ξεχωριστά είναι τα εξής: 170.000 ευρώ (Λέτο), 66.000 ευρώ (Τοτσέ) και 72.000 ευρώ (Εσιέν). Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις είναι άγνωστο το πως θα λειτουργήσουν οι παίκτες. Δεν έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις τους. Πάντως να θυμίσουμε ότι η απόφαση που είχε βγει και για τους τρεις στο παρελθόν ήταν αναβολή μέσω της καταβολής ενός ποσού. Όμως στην προκειμένη περίπτωση κάτι τέτοιο είναι αδύνατον να συμβεί λόγω της τραγικής κατάστασης που υπάρχει στα ταμεία του συλλόγου. Γι’ αυτούς τους λόγους, λοιπόν, παραμένει άγνωστη η θέση των τριών αυτών παικτών.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...