Έκκληση για βοήθεια στον Λεωνίδα Κουτσούκη

    Ο Λεωνίδας Κουτσούκης  είναι ποδοσφαιριστής στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού στη Ζάκυνθο, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή μόνο το ποδόσφαιρο δεν τον απασχολεί. Αυτό διότι ο νεαρός άσος πάσχει από λευχαιμία και χρειάζεται άμεσα βοήθεια.

    Η ζωή πολλές φορές δεν μας φέρεται και με τον καλύτερο τρόπο και είναι άδικη προς εμάς. Κάτι τέτοιο έχει συμβεί και στον νεαρό παίχτη, Λεωνίδα Κουτσούκη. Συγκεκριμένα ο 20χρονος άσος πάσχει από λευχαιμία και νοσηλεύεται στην αιματολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο.

    Ωστόσο τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά και ο Λεωνίδας χρειάζεται άμεσα τη βοήθεια μας. Συγκεκριμένα έχει ανάγκη από αίμα και αιμοπετάλια. Αυτό σημαίνει ότι όποιος έχει τη δυνατότητα, οφείλει να πάει στο συγκεκριμένο νοσοκομείο και να δώσει αίμα για να βοηθήσει όσο μπορεί τον νεαρό άσο.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.