Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, με την Μικάγια Γουάιτ να ντύνεται στα πράσινα.
Ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός Αλεσάντρο Τσιαπίνι έχει αναλάβει να «χτίσει» τον Παναθηναϊκό της επόμενης μέρας, καθώς έκλεισε ο κύκλος της ομάδας, με τις «πράσινες» να κατακτούν 3 πρωταθλήματα σε 4 χρόνια.
Το «τριφύλλι» έφτασε σε συμφωνία με την 28χρονη Αμερικανίδα ακραία Μικάγια Γουάιτ, η οποία αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στο τούρκικο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπελεντίγιεσι. Παράλληλα, έχει περάσει με επιτυχία από το γαλλικό πρωτάθλημα.
Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!
Διαβάστε επίσης…
- Πανταλέων: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που τρέφεται από τις επιτυχίες»
- Νέο ταξίδι-αστραπή για τον Χέιζ-Ντέιβις
- Παναθηναϊκός Α.Ο: Ο νέος αριθμός μελών – Ανεβαίνει ο αριθμός των εγγραφών
- Καραπαπάς: «Το δύσκολο είναι για αυτούς που περιμένουν να πάρουν το κρατικό χρήμα για να φτιάξουν γήπεδα στον Ελαιώνα»
- Στην πόρτα της εξόδου ο Αταμάν – Θα συναντηθεί αύριο με τον Γιαννακόπουλο!
Tags:
Slider 2
Το Prasinoforos.gr είναι ανεξάρτητο Παναθηναϊκό αθλητικό site. Δεν ανήκει σε κανένα εκδοτικό όμιλο, δεν εκφράζει καμία επίσημη θέση και δεν υπηρετεί κανένα συμφέρον, παρά μόνο την αγάπη για τον «Σύλλογο μεγάλο». Ξεκινήσαμε σαν blog και στις 6 Σεπτεμβρίου 2014 λανσαρίσαμε το site στη σημερινή του μορφή. Από τότε καλύπτουμε κάθε έκφανση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου: ποδόσφαιρο, μπάσκετ, και όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα.







