Έκλεισε στον Φοίνικα Σύρου ο Πρωτοψάλτης!

    Επιστροφή στα πάτρια εδάφη μετά από 5 χρόνια στο εξωτερικό για τον Θανάση Πρωτοψάλτη.

    Ο 26χρονος ακραίος επιθυμούσε διακαώς την επιστροφή του στην Ελλάδα. Κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό να γίνει για τον Παναθηναϊκό μιας και οι «πράσινοι» δεν κινήθηκαν για την απόκτησή του. Όμως σε ότι αφορά τον Φοίνικα η κατάσταση ήταν διαφορετική μιας και οι νησιώτες τον έπεισαν να υπογράψει στην ομάδα τους.

    Κάπως έτσι μετά την σεζόν 2014-2015 όταν και αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό για τελευταία φορά, ο Πρωτοψάλτης επιστρέφει. Με την απόκτησή του η ομάδα της Σύρου ενισχύεται σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό. Πλέον είναι κοινό μυστικό πως ο Φοίνικας βάζει πλώρη για… την κορυφή.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.