«Έκλεψαν» την παράσταση Καμπετσής – Καρλίτος! (Vids)

  Το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης του Παναθηναϊκού περιείχε διπλό με λίγους παίχτες σε περιορισμένο χρόνο. Έκλεψε την παράσταση ο Καμπετσής, εξαιρετικός ο Καρλίτος!

  Προπόνηση για γερά νεύρα στο «Γεώργιος Καλαφάτης» με τους παίχτες του Ντάνι Πογιάτος να παίζουν διπλό, με την κάθε ομάδα να έχει πέντε παίκτες. Οι πορτοκαλί νίκησαν τους πράσινους με 8-7 με τον Καμπετσή να σημειώνει πέντε τέρματα. Παράλληλα εξαιρετικός ήταν και ο Καρλίτος ο οποίος πέτυχε τρία γκολ.

  Τα παράπονα του Πογιάτος κατά την διάρκεια της προπόνησης: «Μην σας ενδιαφέρει ποιος θα νικήσει αλλά πως να βάλετε κι άλλο γκολ!

  Ένα-ένα τα γκολ να σκέφτεστε, φάση-φάση να έχετε στο μυαλό σας, όχι πως να κρατήσετε το σκορ».

  Μετά το τέλος της προπόνησης: Από τη μαχητικότητά σας είμαι ικανοποιημένος. Όμως αλλά σας έλεγα να κάνετε κι άλλα κάνατε. Σας είπα να κάνετε κίνηση χωρίς τη μπάλα και δεν το κάνετε. Σας είπα διαφωνίες πάσες και δεν τις κάνατε».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »