Ο εκπρόσωπος του Α.Ο στο Δ.Σ της ΠΑΕ!

  Ο μέγας καταθέτης του PAO Alive και νέος αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Δημήτρης Βρανόπουλος, αντικατέστησε τον Παναγιώτη Μπόμη στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ως εκπρόσωπος της μάνας του λόχου.

  Η αναμενόμενη αντικατάσταση του εκπροσώπου του Ερασιτέχνη, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των άμεσων συνεργατών του, καταχωρήθηκε επισήμως στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) στις αρχές Αυγούστου.

  Συγκεκριμένα, τη θέση του Παναγιώτη Μπόμη στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Βρανόπουλος, ο οποίος υπήρξε ο μέγας καταθέτης του PAO Alive και πριν από λίγο καιρό ανέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

  Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο Γ.Ε.ΜΗ. με βάση «το Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία Παναθηναϊκός Αθλητικός Ομιλος Ποδοσφαιρική Ανώνυμος Εταιρεία , το διακριτικό τίτλο Π.Α.Ο. ΠΑΕ και αριθμό ΓΕΜΗ 330401000 το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίζει την αντικατάσταση του κ. Μπόμη Παναγιώτη από τον κ. Βρανόπουλο Δημήτριο».

  Πηγή: sdna.gr

  sofa offers
  Loading...
  Translate »