Έκπτωση έως και 30% στα διαρκείας της επόμενης σεζόν για τους φετινούς κατόχους!

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία για έκπτωση έως και 30% στα διαρκείας της επόμενης σεζόν για όλους τους φετινούς κατόχους διαρκείας πήρε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Πιο συγκεκριμένα όσοι έχουν ήδη αποκτήσει την κάρτα και όσοι το κάνουν έως το βράδυ της Τετάρτης (23/9, 21:00) θα έχουν 30% έκπτωση στα διαρκείας της επόμενης σεζόν. Ταυτόχρονα όσοι κάνουν την αγορά από την Πέμπτη έως και την ημέρα λήξης της διάθεσης των καρτών (31/10) θα έχουν έκπτωση 20%. Κάπως έτσι η «πράσινη» ΚΑΕ ευχαριστεί τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα σε μια δύσκολη εποχή αποκτώντας διαρκείας που είναι αρκετά πιθανό να μην χρησιμοποιηθούν λόγω του κορωνοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εν μέσω των πρωτοφανών στιγμών που ζούμε, η προσεχής χρονιά εξακολουθεί να καλύπτεται από αβεβαιότητα ως προς το ζήτημα της προσέλευσης θεατών στις αγωνιστικές δραστηριότητες.

Παρά ταύτα ένας σημαντικός αριθμός φιλάθλων μας, προμηθεύτηκε ήδη την κάρτα διαρκείας του και ενίσχυσε τη φετινή προσπάθεια, αν και υφίσταται ισχυρή πιθανότητα διεξαγωγής ορισμένων αθλητικών αναμετρήσεων χωρίς θεατές ή με περιορισμένη παρουσία θεατών.

Στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, νιώσαμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε εμπράκτως αλλά και να ανταμείψουμε όλους αυτούς τους φιλάθλους που απέδειξαν την αγάπη, την πίστη και την αφοσίωσή τους προς την ομάδα με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η αγωνιστική περίοδος 2020-2021 ανοίγει επίσημα την αυλαία της την Τετάρτη (23/9) και ώρα 21.00 με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει το Περιστέρι στον ημιτελικό του Super Cup και υπό κανονικές συνθήκες η διάθεση των καρτών διαρκείας θα ολοκληρωνόταν.

Ως εκ τούτου, όσοι φίλοι της ομάδας έχουν ήδη προμηθευτεί ή θα προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας μέχρι τις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης 23/09/2020, θα λάβουν δικαίωμα έκπτωσης 30% στις ανανεώσεις καρτών διαρκείας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Επιπλέον θα έχουν άμεση προτεραιότητα στην είσοδο τους στο γήπεδο σε περίπτωση περιορισμένης παρουσίας φιλάθλων.

Ωστόσο, η διάθεση των εισιτήριων διαρκείας παρατείνεται έως τις 31/10/2020. Όσοι προβούν σε αγορά από τις 21.00 το βράδυ της 23/09/2020 έως και τις 31/10/2020, θα λάβουν δικαίωμα έκπτωσης 20% στις ανανεώσεις καρτών διαρκείας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Μετά την ως άνω καταληκτική ημερομηνία, και εφόσον επιτραπεί η μερική ή ολική προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα, θα εκδίδονται εισιτήρια αγώνα ανάλογα με την διαθεσιμότητα, και οι τιμές θα διαμορφώνονται με την μέθοδο του Dynamic Pricing.

Ευχή όλων μας είναι να ξεπεραστεί σύντομα όλη αυτή η πρωτοφανής κατάσταση που βιώνουμε και να είμαστε όλοι στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας, υγιείς πάνω από όλα και χωρίς περιορισμούς.

Από τις παραπάνω προσφορές εξαιρούνται οι ειδικές κατηγορίες εισιτηρίων.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

-Γραφεία ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ευκαλύπτων 2 & Πεντέλης 43, Μαρούσι, 15126 | 214 402 2541

-Ηλεκτρονικά στο paobc.gr & viva.gr

-Τηλεφωνικά στη γραμμή της VIVA στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)

Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η αναφορά του Α.Μ.Κ.Α. (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.