Εξαιρετική κίνηση από τον Παναθηναϊκό! (pic)

Ο Παναθηναϊκός είναι και παραμένει δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη κι αυτό αποδεικνύεται εμπράκτως καθημερινά. Διότι οι μεγάλοι σύλλογοι δεν είναι μόνο μεγάλοι στα γήπεδα αλλά και γενικότερα.

Συγκεκριμένα στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε τα τρόφιμα που μαζεύτηκαν αλλά και γενικότερα τις πρώτες ύλες για όλους όσους το έχουν ανάγκη. Η προσφορά ήταν τεράστια και νομίζω ότι η εικόνα μιλάει από μόνη της.

Από εκεί και πέρα να αναφέρουμε ότι συλλογή τροφίμων και φαγητών γινόταν και συνεχίζει να γίνεται και στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13. Όλοι μπορούμε να δώσουμε κάτι για τον συνάνθρωπό μας.

Δείτε την εικόνα:

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...