Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια με Ολυμπιακό!

  Όπως ανακοίνωσε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τα εισιτήρια του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή έχουν πλέον εξαντληθεί. Με λίγα λόγια, έχουμε sold out!

  Πάντα στα ντέρμπι ο κόσμος του Παναθηναϊκού δίνει δυναμικό παρών στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ακόμα και όταν μια χρονιά δεν κυλάει όπως αναμενόταν, το κίνητρο νίκης σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι παραμένει μεγάλο. Έτσι, ο ίδιος ο κόσμος της ομάδας κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του για να την ενισχύσει. Αυτό σημαίνει πως και φέτος θα έχουμε και επίσημα ακόμα ένα sold out. Κάτι τέτοιο προκύπτει από το γεγονός ότι τα 600 εισιτήρια που είχαν παραμείνει, έφυγαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »