«Εξαψήφιο ποσό βάζει στον Ερασιτέχνη ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος»!

  Μια χορηγία που δίνει «ανάσα» στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό έκανε ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος.

  Σχεδόν πέντε εβδομάδες μετά την εκλογή νέας διοίκησης στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και η προσπάθεια για εξεύρεση πόρων που θα κρατήσουν ζωντανό τον σύλλογο, συνεχίζεται με εξαιρετικά ως τώρα αποτελέσματα.

  Δες όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τον Παναθηναϊκό εδώ!

  Παρά το γεγονός ότι τα γήπεδα παραμένουν κλειστά, λόγω κορωνοϊού, και επί της ουσίας εμποδίζουν την αγορά διαρκείας που προσφέρει κατ’ επέκταση ένα σημαντικό έσοδο για το ταμείο του Α.Ο, μέσω της εγγραφής μελών, στις πρώτες 40 ημέρες (1 Ιουλίου-10 Αυγούστου) τα 4.000 μέλη που εγγράφηκαν στα μητρώα προσέδωσαν μια μεγάλη ρευστότητα της τάξεως των 200.000 ευρώ.

  Ταυτόχρονα, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού προσέγγισε ή προσεγγίστηκε από παράγοντες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και κατάφερε να διατηρήσει / δημιουργήσει ομάδες που θα έχουν ανταγωνιστικό χαρακτήρα στα βασικά ομαδικά σπορ, σε μία προσπάθεια διεκδίκησης τίτλων. Μια προσπάθεια που έμοιαζε με χαμένη υπόθεση στις 7 Ιουλίου, δηλαδή την ημέρα των εκλογών του Ερασιτέχνη, σήμερα δείχνει να έχει αποκτήσει βάσιμες ελπίδες.

  Και τούτο διότι υπάρχουν άνθρωποι που ανιδιοτελώς, χωρίς μάλιστα να επιδιώκουν προβολή, έχουν προσφέρει σημαντικά ποσά που δίνουν μεγάλη ανάσα στα ταμεία.

  Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να σταθούν δίπλα σε αυτή τη νέα κατάσταση που διαμορφώθηκε στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και να βγάλουν το καράβι από την τρικυμία, είναι και ένας από τους γνωστούς φίλους του τριφυλλιού.

  Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος ήταν ο τελευταίος χρονικά, από τους επιφανείς Παναθηναϊκούς που έδειξε με έμπρακτο τρόπο την στήριξή του.

  Ο «Mr. Chipita» έδωσε μια βαθιά οικονομική ανάσα, προσφέροντας με τη σειρά του εξαψήφιο ποσό, σύμφωνα με δημοσίευμα του sdna.gr, και συνεισφέροντας στην εξυγίανση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αλλά και στην προσπάθεια να δημιουργηθούν τμήματα ικανά να αντέξουν σε συνθήκες πρωταθλητισμού.

  Δεν είναι η πρώτη φορά φυσικά που ο Θεοδωρόπουλος προσφέρει στον Παναθηναϊκό καθώς την τελευταία δεκαετία είναι σταθερά αρωγός στην ΠΑΕ με μεγάλες χορηγίες, ενώ η εταιρία του, η Chipita επιλέγει να επενδύσει σε αθλητικές δράσεις, με τελευταία την χορηγία στο τμήμα υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ, σε άνδρες, γυναίκες και ακαδημίες.

  Η συμφωνία για τη συγκεκριμένη χορηγία επετεύχθη την προηγούμενη εβδομάδα, έπειτα από συνάντηση που είχε ο Θεοδωρόπουλος με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκη Μαλακατέ, ο οποίος αθόρυβα αλλά μεθοδικά έχει πετύχει μια συγκέντρωση οικονομικών δυνάμεων και μια αξιοθαύμαστη συσπείρωση τόσο των απλών φιλάθλων, όσο και ισχυρών επιχειρηματιών. Διότι με τα γήπεδα κλειστά και τα έσοδα από εισιτήρια μεμονωμένα και διαρκείας, οι χορηγίες και τα έσοδα από τα μέλη, ήταν τα μοναδικά που θα μπορούσαν να τονώσουν τα ταμεία.

  Το επόμενο χρονικό διάστημα οι επαφές θα κορυφωθούν αλλά και οι τρόποι ενίσχυσης που θα παρέχουν μακροπρόθεσμη οικονομική άνεση στον σύλλογο. Σε πρώτη φάση πάντως, η συσπείρωση μεγάλων οικονομικών δυνάμεων σε συνδυασμό με την ταχύτητα που εγγράφηκαν 4.000 μέλη προσδίδουν μεγάλη δυναμική αλλά κυρίως βγάζουν τον Ερασιτέχνη σταδιακά από την αβεβαιότητα.

  Θες να ενημερώνεσαι πρώτος για όλα τα νέα που αφορούν τον Παναθηναϊκό; Τότε βρες μας στο Facebook με ένα κλικ εδώ!

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »