Εξετάζει Νογκέιρα ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση ψηλού… ματιές στον Λούκας Νογκέιρα.

Η ήττα από την Μακάμπι σημαίνει πολλά κ τίποτα. ενδεχόμενο “διπλό” θα έβαζε τον Παναθηναϊκό ακόμη κ σε τροχιά τετράδας όμως από την άλλη το ότι δεν πήρε το ροζ φύλλο αγώνα δεν του αφαιρεί τον βασικό στόχο της 8αδας.

Για μυημένους και μη στο μπάσκετ ήταν ηλίου φαεινότερο ότι ένας ένας εξαιρετικός στην επίθεση Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κλειδώσει το ματς αν είχε ταυτόχρονα ανάλογες αμυντικές επιδόσεις. Η έλλειψη καθαρού μυαλού σε κρίσιμα σημεία και τα χαμένα ριμπάουντ, στέρησαν από τον “εξάστερο” ένα τεράστιας εμβέλειας “διπλό”. Σε έναν αγώνα που “φωνάζει” ότι ο Παναθηναϊκός τα έχει όλα εκτός από ένα πεντάρι φόβητρο που θα κάνει τη διάφορα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Trifilara.gr οι “πράσινοι” ήδη μαζεύουν προτάσεις για να προσθέσουν μια… κολόνα στο ρόστερ τους, αν και το τελικό “οκ” θα το δώσει ο Ρικ Πιτίνο υπό τη σκέπη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Σε κάθε περίπτωση πάντως άνθρωποι του Τριφυλλιού ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις (χωρίς κάτι προχωρημένο) με μάνατζερ κάποιων περιπτώσεων που παρουσιαζόσουν ενδιαφέρον. Και τα ραντάρ θα παραμείνουν ανοικτά…

Διαβάστε τη συνέχεια στο Trifilara.gr…