«Εξετάζεται ο Μπατόκιο»!

Την περίπτωση του Κριστιάν Μπατόκιο φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός για την θέση του αμυντικού χαφ που επρόκειτο να αποκτηθεί.

Από τη μία περίπτωση στην άλλη οδεύει το «τριφύλλι», αναφορικά με τους υποψήφια αμυντικά χαφ, προκειμένου να βρεθεί ο εκλεκτός που θα στελεχώσει το ρόστερ των «πρασίνων».

Μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Αμντουλαγιέ Σισακό, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να εξετάσει άλλες περιπτώσεις και μία εξ αυτών που έχει πέσει στο τραπέζι είναι το όνομα του Κριστιάν Μπατόκιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πιερ Ντρεοσί βρίσκεται σε επικοινωνία με την Μπρεστ, στην οποία ανήκει ο παίκτης, έτσι ώστε να βρεθεί η «χρυσή» τομή. Ο Ιταλός χαφ αγωνίζεται με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στην γαλλική ομάδα και για τον λόγο αυτό έχει ζητήσει να αποχωρήσει άμεσα και όχι το καλοκαίρι όταν και εκπνέει το συμβόλαιό του.

Από την πλευρά τους οι «πράσινοι» φέρεται να έχουν προχωρήσει σε τελικό στάδιο τις επαφές με τον ποδοσφαιριστή, ενώ παράλληλα η Μπρεστ αξιώνει 250.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Σε περίπτωση που η υπόθεσή του δεν κυλήσει θετικά, ο Γάλλος γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει και εναλλακτική λύση.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.