Μπαίνει χειρουργείο ο Σλούκας και χάνει τη σειρά με τη Βαλένθια!

Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε πολύ ισχυρό πλήγμα λίγο πριν από την αναχώρηση για τη Βαλένθια, αφού ο Κώστας Σλούκας τραυματίστηκε στο γόνατο στην τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Ο αρχηγός των πρασίνων αισθάνθηκε έντονη ενόχληση κατά τη διάρκεια άσκησης, έπιασε αμέσως το γόνατό του και μεταφέρθηκε χωρίς καθυστέρηση στο Υγεία για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πρόβλημα στον μηνίσκο, κάτι που τον θέτει εκτός για ολόκληρη τη σειρά με τη Βαλένθια. Παράλληλα, αναμένεται να περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου, ενώ αυτή τη στιγμή παραμένει αβέβαιο το πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στη δράση.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε έντονη ανησυχία σε ομάδα και κόσμο, καθώς η απουσία του Σλούκα θεωρείται εξαιρετικά σημαντική ενόψει μιας τόσο απαιτητικής σειράς, όπου ο έλεγχος του ρυθμού και η εμπειρία παίζουν καθοριστικό ρόλο.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

«Βγες στους δρόμους της Αθήνας να δούμε αν δεν σε νοιάζει» – Η «επίθεση» στον Χέιζ-Ντέιβις

Πλέον, όλοι περιμένουν την επίσημη ενημέρωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάσταση του αρχηγού.

Στα θετικά, ο Τσέντι Όσμαν προπονήθηκε κανονικά, άφησε πίσω το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και υπολογίζεται κανονικά για τα παιχνίδια στη Βαλένθια.

Η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού AKTOR στο Telekom Center Athens ο Κώστας Σλούκας υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου αριστερού γόνατος. Ο αρχηγός μας θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα σε αρθροσκόπηση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του».

Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!

Διαβάστε επίσης…

Ο Παναγιώτης Δημητρόγλου είναι ιδρυτής και αρχισυντάκτης του Prasinoforos.gr, του ανεξάρτητου Παναθηναϊκού site που δημιούργησε το 2014. Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων στην Καστοριά, συνδυάζει μια δεκαετία εμπειρίας στην αθλητική δημοσιογραφία με γνήσιο πάθος για το «τριφύλλι». Καλύπτει όλες τις εκφάνσεις του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, μέχρι τα ερασιτεχνικά τμήματα.