Εθνική ομάδα: «Πράσινος» ο αντικαταστάτης του Φώτη Ιωαννίδη

Ο Φώτης Ιωαννίδης τραυματίστηκε σοβαρά, με τον Ιβαν Γιοβάνοβιτς να αναγκάζεται να τον ατικαταστήσει στην αποστολή της Εθνικής για το «παράθυρο» των Εθνικών ομάδων.
Ο Φώτης Ιωαννίδης τραυματίστηκε σοβαρά, με τη διάγνωση να δείχνει ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου με τον Έλληνα στράικερ να μένει εκτός δράσης για 4 έως 6 εβδομάδες.
Η ενδεκάδα κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν
Αυτό σημαίνει, πως ο Ιωαννίδης θα απουσιάσει από τα δύο επερχόμενα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας με Σκωτία και Λευκορωσία, παιχνίδια που θα «ρίξουν» την αυλαία στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
Το κενό που δημιούργησε ο τραυματισμός του Ιωαννίδη, καλείται να καλύψει ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς, με τον Σέρβο ομοσπονδιακό τεχνικό να καλεί τον Αντρέα Τεττέη στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας.
H ανάρτηση της Εθνικής ομάδας:
Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!
Διαβάστε επίσης…
- Ανδρεόπουλος: «Περνάμε μία πολύ δύσκολη περίοδο»
- Τρίποντο… πέρασμα από τη Βούλα
- Το αρνητικό σερί συνεχίζεται…
- Live Streaming: Θέτις Βούλας – Παναθηναϊκός
- Πρώτος και αήττητος
Tags:
Εθνική Ελλάδος






